söndag, mars 31, 2013

Pastell påsk

Detta är mina påsknaglar från igår. Påskiga pasteller, inspirerade av påskägg av porslin. Jag hade tänkt att ha en pastellgul nagel också men upptäckte till min förvåning att jag inte har någon sådan. Say what?! Tecken på att samlingen börjar bli för stor när jag inte minns mina lack? Eller kanske tecken på att den fortfarande är för liten och behöver fyllas på eftersom jag saknar vissa nyanser? Ja ingen behöver fråga mig två gånger om vilket alternativ jag tycker låter bäst i alla fall. :)

Lacken som är använda är OPI, Mermaids tears, Steady as she rose och Loreal, nr 106. Hoppas på att kvala in till Lelacks Nailart Sunday med tema PÅSK även om manikyren inte är en bildlig tolkning eller så traditionell. Men det brukar inte vara några problem med Lelack, som brukar gilla utsvävande tolkningar både till höger och vänster. ;)4 kommentarer:

  1. Jag gillar absolut utsvävande bidrag:) Det är nästan de som är de mest intressanta.

    SvaraRadera
  2. Lite annorlunda och väldigt påskigt och snyggt! :)

    SvaraRadera
  3. Haha, självklart har man för få lack i sin samling när man saknar vissa nyanser :) Själv har jag inte alla nyanser, men kompenserar genom att ha tre olika lack i samma nyans i stället ;) Det var jättesnygga naglar, jag gillar både mönstret och färgerna!

    SvaraRadera