lördag, mars 09, 2013

Pahlish, Piano filled with flames

Det första indielacket jag visar er är Pianos filled with flames från Pahlish.


Det är inte det som är mest efterfrågat men jag kunde inte låta bli att visa detta just idag. Okej, häng med här nu på min långsökta förklaring. Just denna lördag så går det något speciellt på tv... Ett lika älskat som hatat program kanske. Finalen visas i alla fall i Globen och det bästa bidraget är med Ralf Gyllenhammar. Vad sitter han vid och spelar sin låt på? Jo men ja just det... ett piano som brinner!


Nu vet jag inte riktigt om det är så eldigt som jag hade hoppats, men det gnistrar fint och de två olika storlekarna på glitter ger ett intressant djup. Men, det finns väl nästan alltid ett men, Vilken seg formula. Klistrigt och svårt att jobba med. Två lager på bilderna som torkade väldigt skrovligt. Nästan en sandfinish. Ett lager Seche vite över gjorde det lite slätare men vill man ha högblankt så krävs nog minst ett lager till. En riktig toplacks-ätare va detta. Får ändå höga betyg för namn och färg. :)


10 kommentarer:

 1. Vilket underbart lack, du fick till det bra där med namnet och Ralfs låt! :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefint lack. Jag tittar inte på melodifestivalen (jag ogillar det absolut inte, men ser hellre på annat. Har noll koll på artisterna i år.)men det var en riktigt kul motivering till varför du valde att bära det just idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tycka att hela processen är väldigt utdragen. Speciellt med alla delfinaler och dåliga låtar som ska sållas bort, men tycker det har ett stort underhållningsvärde ändå. Fast mellanakterna är ju egentligen det som är bäst. Haha.

   Radera
 3. Globen? Neeeh...Friends Arena e det ju ;-) Superfint lack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha oj då, ja just det! Ja lacket är fint i alla fall. ;)

   Radera
 4. det här var skit snyggt!

  SvaraRadera
 5. Namnet var ju underbart och din koppling lika så ;) Lacket var också trevligt, du passade i det! Själv är jag ju lite löjlig och har för mig att jag inte passar så bra i helnaglar i rött. Å andra sidan så trotsar jag mig själv lite då och då.. haha :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är bra med lite trots, man ska ju utmana sig själv för att utvecklas sägs det. ;)

   Radera