tisdag, mars 05, 2013

Lång bloggtystnad

Hujeda mig så länge det stått still här på bloggen. I över en vecka! Det har nog aldrig hänt förut. Så kan det gå när man har mycket för sig och omkring sig... just det livet kallas det ja. ;) Haft en toppenhärlig weekend i huvudstaden, fått hem min allra första beställning av indielack och har självklart hunnit lacka och pyssla lite men bara inte hunnit, eller ja, tagit mig tid till att blogga om det. Att blogga ska vara kul och ett nöje inte ett måste eller något som ökar på stressen. Det är min bestämda åsikt.

Nu blir det andra bullar! Bloggen ska också få lite uppmärksamhet och jag håller tummarna för att jag har några läsare kvar. ;) Nu är det ju snart dags att börja tentaplugga igen och då har man ju alltid en himla massa annat som man bara MÅSTE göra först... Hihi, i mitt fall brukar det bli nailart och att städa hela hemmet. Någon annan student som känner igen sig?

10 kommentarer:

 1. Klart du har :-) (läsare kvar alltså) Kram!

  SvaraRadera
 2. Är inte student men vi känner nog alla igen oss. Ibland tar livet utanför bloggen över och lämnar ingen energi kvar i kroppen för att hinna med det man tycker är så roligt. Men så är det, livet alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag antar att alla bloggare får någon gång uppleva tillfället då man måste prioritera sin energi till annat trots att man tycker så mycket om lack och blogg. Gäller att inte ta saker på för stort allvar. Då lever man längre och har roligare på vägen tror jag. :)

   Radera
 3. Nog har du läsare kvar! Ingen fara ;)
  Ibland så måste man ta hand om privatlivet också och inte bara bloggen. Jag tror att när jag MÅSTE göra skolsysslor så blir det nagelbloggar,nagellackande, ebay och facebook för min del. Önskar att jag var bättre på att städa så det åtminstone vart rent när jag har mycket i skolan, men icke ens då! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha min sambo är så glad över tentaperioderna, för då slipper han göra allt hushållsarbete på en vecka. Även om det är bra med rent hus så hade det nog varit ännu bättre om jag faktiskt la min tid på att plugga... ;)

   Radera