onsdag, mars 06, 2013

Mina första indielack

Här ska ni få se mina allra första indielack. Indielack är förkortning på independent, alltså lack som inget stort märke står bakom. Det är privatpersoner som tillverkar och säljer indielack i ofta en ganska begränsad upplaga. Dessa har jag köpt på Etsy och märket/tillverkaren heter Pahlish.

Från vänster till höger ser ni: Pianos filled with flames, Twelve drummers drumming, little withe candle och Clanking of crystal. Så nu är min indie-oskuld tagen och jag är såå nöjd! :)

Vad tycker ni om färgerna? Vilket vill ni se först? Har just du kanske ett av lacken, och vad tycker du i så fall?


8 kommentarer:

 1. Åh, grattis till förlorandet av indie-oskulden. ;) Har inget Pahlish så ser fram emot alla, men kanske mest det vita och blå. Har handlat lite indie på ninjapolish men köpte Pretty&Polished på etsy för ett tag sen och det kändes lite extra kul indie-mässigt. Som om den riktiga oskulden togs ;) haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack! Ja jag har läst så mycket om flera härliga lagt som är köpta på etsy så nu va jag tvungen att ta steget kände jag. :)

   Radera
 2. Hihi, det vita och blå fick jag hem häromdagen! Välkommen ner i indieträsket, här är de ljuvligt! :-p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh spännande, det ska bli kul att se vad du tycker om dem också då. Jo träsket verkar mycket trevligt. ;)

   Radera
 3. Pianos filled with flames ser ljuvligt ut och borde pryda dina naglar på lördag när Rolf Gyllenhammars piano brinner i melodifestivalen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You read my mind! Precis vad jag hade tänkt nämligen. :)

   Radera
 4. Grattis till dina första indielack! Alla är så klart spännande, men det jag är mest nyfiken på är Twelve drummels drumming. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja det är det som jag var mest nyfiken på också. Swatchbilder kommer. :)

   Radera