måndag, mars 11, 2013

Gina Tricot Fashionista

Detta gråblå lacket heter Fashionista och kommer från Gina Tricot. Mycket behaglig formula och jag gillar verkligen deras borste. Eller säger man pensel...? Nagellacksborste... nagellackspensel... äsch nu har jag sagt orden så många gånger så nu låter båda fel. Haha jaja, tillbaka till lacket. Denna kalla tonen får mina händer att se väldigt bleka och lite blå ut, men jag gillar ändå nyansen på lacket. Kanske jag ska prova att använda det i sommar när händerna har lite mera färg.


Hos Lindas Nailorama kan du se fler blå lack denna Blå måndag. Hoppas du har en bra start på denna nya fräscha vecka. :)

6 kommentarer:

 1. Svårt den här tiden när man är så blek om händerna, jag ser verkligen fram emot vår och sommar nu känner jag.
  Men ett läckert lack iaf...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man är väldigt blek, torr och fnasig nu, men vi går ju mot ljusare tider. ;)

   Radera
 2. Brunbrända händer lyfter nästan vilket lack som helst!
  Åh vad jag läääängtar.....

  SvaraRadera
 3. För mig spelar det ingen roll om det är vinter eller sommar, mina händer (och resten av kroppen med för den delen) är ändå kritvita. Har jag tur så kanske jag blir lite rosa i alla fall ;) Det här lacket har jag med och det är fint. Gillar verkligen Ginatricots lack, de håller hög standard för en billig peng :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag är lite i samma sits, blir aldrig speciellt brun heller eftersom jag alltid använder solfaktor för att inte bränna mig. Ja många Gina-lack har varit överraskande bra. :)

   Radera