fredag, januari 18, 2013

Seche Restore

Idag har jag varit och köpt min alldeles egna, första flaska av Seche Restore. Nu ska mina gamla lack få lite första hjälpen. Detta är en thinner som alltså tunnar ut lack som börjat att sega ihop sig. Har läst om denna produkt på många ställen och har längtat efter den länge. Nu när inte tomten kom med någon flaska (tack för det, jag som var så himla tydlig på min önskelista) så har jag tagit saken i egna händer. Fick mig en spark i baken då min tredje flaska med mitt favorit snabbtorkande överlack fick öppnas nyligen. Inte för att de andra två har tagit slut, o nej. Utan för att det fantastiska Seche Vite (överlacket jag använder) har en tendens att bli väldigt segt så snart man kommer till knappt en halvflaska kvar. Men nu blir det andra bullar! Har du användning för en thinner? Du kanske redan använder Seche Restore?

8 kommentarer:

 1. Jag har Mavalas thinner till nagellack och överlack. Jag använder inte Seche vite pga att det alltid blir såååå segt efter halva flaskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du hittat något annat du trivs med då. Nu är mitt sega SV ett minne blott. :)

   Radera
 2. Jag hinner inte få segt SV, förbrukar nog för fort kanske... Dock "thinnrar" jag andra lack med 100% ren aceton. :) Har nog aldrig slängt ett lack om det inte gått sönder i flaskan eller varit för fult. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nagellack som jag tröttnat på eller som jag tycker är fula brukar jag ge bort. Har inte hjärta att slänga dem.

   Radera
 3. Använder Seche restore, och har använt upp ½ stor flaska. Spär ut Seche vite med det, eftersom det segar. Kan inte leva utan seche vite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu lackar jag inte om lika ofta som du Linda, men jag börjar få samma beroende av SV. ;)

   Radera
 4. Åh, det här skulle jag behöva! Vad är priset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte min flaska på Kicks för 89kr, men det finns mycket billigare på Ebay om man gillar att handla där. :)

   Radera