torsdag, januari 10, 2013

Depend gellack 3veckor+

Fick en påminnelse om att jag inte visat er de sista bilderna från hållbarhetstestet som min mor hjälpte mig med. ( tidigare inlägg ang. detta test: 1vecka2veckor ) Sorry mina vänner! Men här kommer det.

Detta är alltså Depends gellack nr 115 efter 3veckor plus några dagar. Mycket imponerande! En ordentlig utväxt och tristessen med att ha samma färg i tre veckor gjorde att min kära mor nu gladeligen tog av gellacket. Visst finishen är lite mattare och chippning på ett finger, men annars sitter det som berget.Det verkar dock vara ganska så individuellt hur bra gellack sitter. En av mina vänner "tappade" sitt lack redan efter någon vecka. Då fästet släppte och hon kunde dra av lacket som ett skal från nageln. Men innan dess kändes naglarna väldigt starka, hårda och tåliga tack vare gellackets skydd säger hon. Alltid nåt. :) Har du provat gellack? Hiss eller diss?

12 kommentarer:

 1. Hiss! Jag visade mammas gellack efter 23 dagar på min blogg igår!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Ska kolla. Visst är det häftigt att det håller så bra.

   Radera
 2. Svar
  1. Haha ja visst. Man förstår att hon var glad över att äntligen få göra om dem.

   Radera
 3. På mig går det inte bort alls. Inte ens med aceton eller depends gellack remover. Men Shellac släpper efter fyra dagar. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste det på din blogg. Så märkligt. Undra vad det är som gör att det sitter så olika hårt på olika personer. Lite spännande.

   Radera
 4. Intressant inlägg. Superbra för de som inte orkar hålla på lacka hela tiden. Jag skulle nog tröttna rätt snabbt på samma färg ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig. Fast det finns ju de som inte vill lacka om varje dag som vi andra lacknördar. ;)

   Radera
 5. Häftigt att det kan sitta kvar så länge! Men jag håller med Paulina i det här fallet, jag hade definitivt tröttnat på samma färg.

  Vill också säga att jag har nominerat din blogg till ett Liebster Award, titta in på min blogg så får du veta mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! Va glad jag blev nu. Den ska jag sätta mig ner och knåpa ihop lite svar till så snart tentaperioden är över. :)

   Radera
 6. Låter ju väldigt lovande :) Nu måste jag nästan testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker absolut att du ska testa. Känner du någon som redan har ett kit så kanske du kan få testa en gång först innan du köper allt själv. :)

   Radera