lördag, januari 19, 2013

Drops of color 1 år!

Idag firar vi, eller ja jag i alla fall, att denna bloggen fyller 1 år! Tänk va tiden gått fort, tänk vad mycket vi gjort. Det är jätteroligt att Drops of color har överlevt i denna bloggdjungel som finns där ute. Att jag har så många läsare varje dag och de trevliga kommentarerna jag får, både här på bloggen och ute i verkligheten, betyder väldigt mycket för mig. Även om bloggen startade som en liten dagbok, ett samlingsställe för min nailart, så är känslan för den något helt annat nu. Något mycket mer.

Jag måste passa på att tacka och uttrycka min glädje även för alla er andra som har nagelbloggar. Vilket härligt klimat som lacknörd-Sverige har. ;) Stöttande, hjälpande, ingen mobbing och inga sura miner när någon inte kan allt.

Jag tänkte ge er lite annorlunda bilder idag. Mina två favoriter, mina ögonstenar. Nej, jag har inte lyckats att välja ut två stycken nagellack ur samlingen. ;) De jag vill presentera er för är mina katter.

 Sera, vår honkatt som är en räddningskatt från ett katthem. Nu 3 år gammal och en riktigt busig rackare.

 Tristan, 7år. Vår sköna hankatt. En Norsk skogskatt som njuter av livets goda och vet hur man latar sig.

12 kommentarer:

 1. Vilka sötnosar! Och ett stort grattis på ettårsdagen!

  SvaraRadera
 2. Grattis på ettårsdagen! :) Och söta bilder på katterna,speciellt översta bilden, så liten och go :) Håller med om "klimatet" hos alla lacknördar är så fint, toppen att det är så! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi hon har tungan ute på den översta bilden med, lilla sötisen. :)

   Radera
 3. Grattis på årsdagen :D Dina katter är ju bara för söt! ^^,

  SvaraRadera
 4. Fina små pälsbollar :) Grattis på 1-års dagen!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du hängt med ett helt år! Det är så många bloggar som bara överlever ett par månader och jag tycker alltid det är så tråkigt. Grattis på 1års dagen :)
  Och vansinnigt söta fluffbollar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas på ytterligare ett roligt och lärorikt år här i lackbloggvärlden. :)

   Radera
 6. Min Mister ser ut som Tristan när han var liten. Gosepälsar!

  SvaraRadera