fredag, november 09, 2012

Silk road

Denna härliga blågråa nyans med glittriga inslag har jag längtat efter. Har inte köpt något Isadoralack på flera år. Tidigare var det kvalitén som jag tyckte va sådär, men nu är det mer den fula ändringen på mängden i flaskan som jag opponerar mig mot. Samma pris men tar bort en tredjedel av produkten tycker jag är fult. Silk road är däremot precis så snyggt som jag hade väntat mig. Så är väldigt nöjd med köpet ändå. :)

8 kommentarer:

 1. Förr var flaskorna 12 ml och nu 6, så t o m ½!! Håller med dig, tycker det är urkass. Lacket är fint, dock. ha en fin helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till och med värre än vad jag trodde då alltså. Synd, man vill ju annars gärna stötta ett svenskt märke. Hoppas du har en bra helg också! :)

   Radera
 2. Oj det visste jag faktiskt inte att de halverat mängden i flaskorna. Dåligt. Men detta lack måste jag ha. Står på önskelistan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har stått på min önskelista sedan det släpptes också. Men nu äntligen. Spring och köp du med! ;)

   Radera
 3. Riktigt dåligt det med mängden. Antar att det var därför jag slutade köpa dem. Det är ju inte som att det är holo och guld som döljer sig i flaskorna så det känns omotiverat att halvera mängden och behålla priset. Eftersom det finns många andra märken som både har mängden och priset kvar så prioriterar man ju dem i första hand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig precis! Haha, det är nog bara vi riktiga nagellacksnördar som kan dra till med jämförelsen holo och guld.. ;)

   Radera