onsdag, november 07, 2012

Senaste inköpen

Här är de senaste snyggingarna som nu bor i min samling. Från vänster är det Maxfactor Disco pink, Essie Ballet slippers, Essie Aruba blue och Isadora Silk road. Har swatchat upp alla på stickor och är väldigt nöjd med köpen.


Essie har tidigare haft en ganska smal borste men nu verkar de ha en mycket bredare borste, nästan i stil med Isadoras borstar. Fast även om både Ballet slippers och Aruba blue har funnits ett tag nu och alltså inte är nya färger så hade de olika borstar. Märkligt tyckte jag. Aruba blue säljs alltså fortfarande med den smalare borsten. Jag har ju ganska så stora naglar så jag tycker att det är helt okej med breda borstar, vilket många inte gör. Får återkomma om vilken av Essies borstar jag gillar bäst efter lite test. :)
Vilken storlek på borste föredrar du?

4 kommentarer:

 1. Jag föredrar breda borstar. Har också monsterstora händer..höhö..nä men mina naglar är både breda och långa så jag föredrar breda penslar. För mig blir det jobbigt om de är för smala för då måste man pensla så många gånger och doppa om för mer färg för varje nagel och ytan blir inte alltid klockren då, mer tvärtom. Har lite problem med SV, pensel där är för smal, men ska byta till en annan flaska med bred pensel. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seche vite-borsten tycker jag är ganska så lagom, fast det kan ju vara för att jag är så van vid den. Håller med om att det är en klar fördel att inte behöva göra så många drag på sina breda naglar.

   Radera
 2. Föredrar också breda borstar. Det blir så pilligt och många drag på mina breda naglar med smala borstar. Ska bli roligt att höra vad du tycker om Essies smala och breda borstar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge har ingen borste övertygat mig helt. Vi får se... fortsättning följer. :)

   Radera