söndag, november 18, 2012

Nailart Sunday Grays grape

Varje gång jag gör en manikyr med lila så glömmer jag bort hur svårt det är att fota. Denna Nailart Sunday är inget undantag. För att förvärra det hela lite till så har jag även använt ett duokromt lack tillsammans med det lila. Ooops... 

 Jag har börjat med OPI Grape, set, match och sedan lackat två lager med Wet ´n wild Grays anatomy. Som lite dekor har jag sedan åter igen använt Grape, set, match och gjort prickar. Med blixt, alldeles för lila mot hur det egentligen ser ut. De blåa pigmenten plockas upp väldigt mycket av kameran. Men utan blixt, se nedan, blir finishen betydligt mer grå-grön än vad den egentligen är. Ni andra som stött på samma problem, hur löser ni det bäst? Har ni några hjälpsamma tips?


4 kommentarer:

 1. Ser verkligen inte helt enkel ut att fota men så tokiga tycker jag inte att korten var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Tur att man kan lägga upp många bilder på bloggen, så syns variationen i olika ljus bättre. :)

   Radera
 2. Det allra bästa för att få till en bra bild utan blixt är ju med hjälp av dagsljuset, även om vi inte har så mycket av det under senhösten. Jag brukar gå in i min "gåingarderob" där jag har ett fönster rakt emot en vit garderob. Att fota mot det vita med ljuset från fönstret fungerar jättebra!

  Dock blir det ju svårare mot kvällarna när det är mörkt ute. Kanske kan du testa fota i badrummet om ni har bra belysning där?
  Vet inte vad du har för kamera, men har du en systemkamera så kan du ställa in hur mörkt/ljust du vill ha bilden.

  Hoppas att det var till någon hjälp! Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Får nog börja planera mitt fotande mer nu under vinterhalvåret. Brukar ofta bli på kvällen jag grejar med naglarna och försöker fota tyvärr. Men det är kul när man har något som man kan bli bättre på. :)

   Radera