söndag, november 11, 2012

Blue boyfriend

Förstår att ni längtat. Hihi... Efter några söndagar utan deltagande är jag idag med på Lelacks Nailart Sunday igen. :) Det förbestämda temat för denna vecka är Pojkvän/partner. Min sambo gillar blått och fick välja vilken av mina blåa han gillade bäst. Valet föll på Essies Aruba blue.


Dessa ganska plottriga naglar blev resultatet. Några av min sambos stora intressen, passioner.


BMW representerar vår älskade motorcykel som tar oss med ut på de mest fantastiska utflykter på sommarhalvåret. Xbox är hans spelkonsoll som han gärna spenderar tid vid nu under det mörka halvåret.


Coloseum är namnet på thaiboxningsklubben som han tränar med. Att skriva med en tandpetare på min högerhand var kanske inte den mest stadiga idén jag haft, men nu har ni fått lära känna min sambo lite granna i alla fall. :)
Trevlig söndag!

6 kommentarer:

 1. Åh va kul att se. Kul att han valde sin favoritfärg och dessutom lacket! Hade velat se mina pojkvän gå igenom mitt lager av lack och sen bestämma finaste färg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur jag har alla färger swatchade på stickor så han inte behöver rota runt bland alla flaskorna. Då hade det nog blivit protester. :P

   Radera
 2. Trevligt med en liten presentation:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, och syftar på ditt (eller ja Tomas) trevliga inlägg. ;)

   Radera
 3. Vilken rolig ide :) Det vita på det blå passade verkligen bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja jag ville att det skulle synas ordentligt, därför valde jag så stor kontrast. :)

   Radera