söndag, maj 05, 2013

Your always in my heart

Dåliga nyheter och dödsfall har haglat in den senaste månaden. Energin tar fort slut när solen endast lyst med sin frånvaro. Alla har vi olika saker som vi tankar energi ifrån. I mitt fall är det sol, värme och nagellack. Ja förutom mina närmastes kärlek då förstås. Farbror J och bonusmormor L, ni har min kärlek och finns för alltid i mitt hjärta. Rest in peace. <3


Manikyren är gjord med Essie, Balletslippers och Depend, nr 91. Besök gärna Lelacks Nailart Sunday för att få se mer nailart och förhoppningsvis lite muntrare inlägg.

Ta hand om varandra! Kram.

18 kommentarer:

 1. Låter som du har haft en väldigt jobbig tid. Stor kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med allt jobbigt som hänt :/ hoppas snart att livet blir lite lättare för dig! Din manikyr var iallafall väldigt fin!

  SvaraRadera
 3. Kram! Väldigt vacker manikyr dessutom.

  SvaraRadera
 4. Så sorgligt med dödsfall i familjen! Det är dock en jättevacker manikyr och man kan se hyllningen i den till dom du förlorat.

  SvaraRadera
 5. Tung period i livet, av någon anledning som jag inte riktigt kan förstå kommer ju ofta dålig nyheter i klump. Kanske för att man ska kunna bearbeta allt på samma gång och sedan komma vidare? Jag vet inte...

  En väldigt fin manikyr som på ett tydligt sätt speglar vad du gått igenom tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar vara så för många, men nu hoppas jag att kunna lämna klumpen bakom mig. Enda alternativet är att gå framåt..

   Radera
 6. Fina naglar med fint budskap. :)

  SvaraRadera
 7. Åh skickar en varm tröstande kram till dig! ♥

  SvaraRadera
 8. Det var så fina och vackra naglar! Men så jobbigt med allt som hänt, jag beklagar verkligen sorgen, och hoppas att det snart blir bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Ibland är det inget annat att göra än att bara låta tiden gå.

   Radera
 9. Väldigt fin manikyr och budskap. Ta hand om dig! Beklagar sorgen.

  SvaraRadera