torsdag, maj 16, 2013

Isadora-kampanj

Igår så visade jag er Beetle green och det hör ju till ovanligheterna att jag köper Isadora. Här på bilden kan ni se de tre lack som jag köpte nu när H&M har kampanj på Isadora. Det är från vänster till höger: Beetle green, Poseidon och Hot hibiscus.

Varför köper jag så sällan eller ja rättare sagt så motvilligt Isadora? Jo de är så grymt snordyra. Va? Nej det är de väl inte? tänker ni. Jo, deras milliliterpris är det. Flaskorna rymmer numera bara 6ml jämfört med hela 12ml som de hade från början. Men ändrade Isadora priset? Nope. Dålig stil tycker jag. Milliliterpriset på Isadora är 10,83 kr/ml så de är alltså dyrare än OPI på 10kr/ml, och då har jag ändå räknat på det dyra butikspriset inte nätpriser. Så de enda Isadora jag köper är de jag kan hitta på rea eller till kampanjpris. Så skynda skynda, för nu är de prisvärda på H&M. Endast 39,50 istället för ordinarie 65 kr.

Hur mycket tycker ni är rimligt att betala för nagellack? Spelar ml-priset någon roll?


11 kommentarer:

 1. Jag kan också bli lite småsnål när det gäller Isadora flaskorna. Gillar märket, älskar borsten, men 69 kronor. Man har helt enkelt blivit för van vid nätpriser från utlandet och då drar man sig för att köpa dom här. Synd faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är synd nu när det är ett svenskt märke med så bra kvalité och en sådan härlig borste. Svårt att konkurrera mot nätpriser.

   Radera
 2. Följ gärna min blogg om du är en sådan tjej som gillar att kolla på nagel-designer :)

  SvaraRadera
 3. Jag var faktiskt inne på H&M idag och upptäckte till min förtjusning denna kampanj på Isa Dora så jag köpte två flaskor. Jag håller med, jag drar mig också från att köpa Isa Dora p.g.a. det höga milliliterpriset, tycker absolut att det spelar roll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hann shoppa lite. Ja lite generösare med lack i flaskorna hade inte skadat. :)

   Radera
 4. Håller helt med, köper heller inte Isadora om det inte är rea eller kampanjpris, men idag blev det 3 st :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst att passa på när det känns som ett prisvärt köp. :)

   Radera
 5. Håller med att Isadora är dyra,men likadant tycker jag om Depend. Tex är det något special som holos kostar dom 49 kr. Det är 5 ml i flaskan och jag kan skicka efter ett China Glaze från usa i fullstorlek för 40 kr inklusive frakt.
  Så nej jag har heller inte många Isadora i mina lådor,men så är jag inte vän med penseln eller priset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att när man väl har börjat shoppa från utlandet via nätet så är det svårt att gå tillbaka till att handla lack i dyra svenska butiker igen.

   Radera
 6. Det är väl bara om det är något speciellt, eller om jag råkar hamna i "måste ha nu", som jag köper IsaDora, eller någtot i svenska butiker till ordinarie pris. Både utbud och pris är ju bättre på nätet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog ungefär samma för mig. Jag passar på att önska mig vissa lack vid jul och födelsedagar också, så att jag slipper köpa dem själv. :)

   Radera