söndag, oktober 13, 2013

Skittlette

Ski... va då? Jo skittlette kallas det sätt som man klär sina naglar i en manikyr med tre olika designer. Så som jag har förstått det så är det vanligt med två par med olika accentnaglar och sedan en singelnagel med en egen design. Att i alla fall två naglar är helt lika tror jag är grundidén. Jag har valt att göra 1+2+2. Lillfinger i glitter, ring och långfinger med nailart, pekfinger och tumme med ett krämlack.


 Detta är alltså temat för denna veckas Nailart Sunday hos Lelack. Kolla in där för länkar till fler snygga skittletter. Jag har färger som går lite ton i ton och den lite diskreta framtoningen har en förklaring. Igår var jag på min söta brorson Vilmers dop. Där av ljusblått och hjärtan, men jag ville inte ha den mest grälliga kombon på naglarna då jag var lite rädd för vad alla gammelmostrar och farföräldrar skulle tycka. ;)


Lacken jag har använt mig av till denna mani är: Kicks egna baslack, Pahlish Clanking of crystal, Depend 228, Gina Tricot Azure blue, OPI I have a herring problem och toppat med Seche vite.

14 kommentarer:

 1. Väldigt fint och harmoniskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! En lugn och harmonisk framtoning var det jag var ute efter. :)

   Radera
 2. Fina färger ihop och väldigt sött med hjärtana:)

  SvaraRadera
 3. Men vad gulligt! Jättefin färgkombination också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Allt ska ju vara så där gulligt på dop. :)

   Radera
 4. Det var väl ett ypperligt sätt att kombinera veckans tema med ett dop:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det passade riktigt bra. :) Tack för kul tema!

   Radera
 5. Perfekt dopmanikyr ju. Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 6. Härlig skittlette :) Jag har nominerat dig till en Liebster award .. http://www.nailedit.se/2013/10/liebster-award.html

  SvaraRadera