fredag, oktober 11, 2013

Holofredag med Depend 2031

Äntligen fredag och snart helg! Tänkte fira lite med en ny temadag. Ja det vill säga att den är ny på så sätt att det är första gången som jag deltar, men Skimmerskuggans Holofredag är inget nytt påfund. Det är nog den äldsta temadagen av de nu populära temadagarna. Eller har jag missat någon? Rätta mig gärna om ni sitter på annan info. :)

Här har vi ett lila holografiskt lack från Depend. Nr 2031. För att spara lite på dropparna i den lilla flaskan har jag lagt två tunna lager över Kleancolor Metallic purple. Kanske inte bästa kombon ... skulle jag haft ett krämlack under?


I verkligheten och så klart speciellt i solens strålar så har lacket väldigt fina regnbågar, men ack så svårt att fota. Blir alltid lite besviken att jag inte kan visa hur fint det faktiskt är. Bara att ta fram kameran och leka med inställningar och öva, öva, öva. :)


12 kommentarer:

 1. Väldigt läcker färg och snygg holoeffekt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med dig Ann-Sofie! :)

   Radera
 2. Jag tycker det blev bra över metallic purple, snyggt helt enkelt. Har ingen aning om det gifter sig bättre över en kräm än en metallic, men av någon anledning så vill jag tro att metallic/shimmer skulle vara bättre, har dock inte testat själv så.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte också att det blev snyggt, men är lite osäker på om metallicfinishen kanske skiner igenom lite för mycket och gör så att holoeffekten blir påverkad. Men hur som... blev snyggt ändå! :)

   Radera
 3. Det här var verkligen snyggt, tycker att det blev jättebra på den basen! Hmm, undrar om inte Nail Art Sunday är äldre eller iaf lika gammal, men holofredag har verkligen varit med länge nu, Kerstin håller fanan högt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, jo det kanske kan vara så. I vilket fall som helst så är vi ju väldigt glada över att deras roliga och inspirerande dagar finns! :)

   Radera
 4. Tack för tipset det var riktigt fint, hej från Karin

  SvaraRadera
 5. Detta är ju ett himla fint lack! Välkommen till holofredag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Känns kul att efter så länge bara kollat på er andra så fick jag tummen ur och var med själv. :)

   Radera
 6. Gud vad fint!! Himla irriterande att jag missat detta :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är riktigt fint. Jag hade dubbletter ett tag men gjorde mig av med dem. Ångrar mig nu.. :/

   Radera