tisdag, september 03, 2013

Trasig nagel

 Buhu... Fick först en liten spricka i kanten som jag tänkte att den ska jag laga imorgon. När det blev morgondagen, alltså igår, så hade jag inte riktigt tid att sätta mig med naglarna och sprickan blev då en stor spricka som sedan resulterade i.... ahhh! Totalhaveri på ringfingern. :(

 Nu har jag dessutom knäckt lillfingern... suck! Så det får bli att klippa/fila ner alla naglarna. Kan ju inte ha två kortisar och tre långa. Eller? Vad tycker ni om det? Nej, alla får bli korta på vänsterhanden (så klart det va på swatchhanden) och så tar jag nog ner längden lite på högerhanden också. Men de naglarna kanske inte behöver bli riktigt lika korta... eller är det snyggast? Alla 10 lika korta?


10 kommentarer:

 1. Jag har ganska växlande längd på mina naglat om det inte bli löjligt stor skillnad. Har två busar just nu, en på varje hand, som är lite i kortaste laget, men det får vara som det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en kanske hade känts okej, men nu fick jag två helt avbrutna på samma hand tyvärr. :(

   Radera
 2. Så jämna som möjligt är snyggast tycker jag, men det är så nedrans tråkigt att behöva ta ner allihopa så där mycket :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det var inga glada miner hos mig igår kan jag meddela. :(

   Radera
 3. Iiiiih.... lider med dig, samma sak hände mig för ett tag sen..på tre naglar Jag körde rejäl nedkortning tyvärr.. Älskar ju längre naglar. Däremot brukar jag göra alla naglar ca 1 mm längre än den/de brutna eftersom de "känns" längre och skillnaden just inte syns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog ner alla naglar lika kort på vänster, den "brutna" handen. Sedan filade jag ner alla på höger handen också men tänkte på det du sa här och lät dem vara någon mm längre än andra handen. Kändes inte riktigt lika hemskt då.

   Radera
 4. Tråkigt när sånt händer, men jag är nog en av dem som hellre filar ned alla, har svårt med det ojämna på mig själv iaf.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag fick ta ner alla. Såg inte klokt ut när jag försökte att låta det bara vara.

   Radera
 5. Min högst personliga åsikt är att det borde vara förbjudet att gå omkring med olika längd på naglarna. Om det skiljer någon millimeter eller två är det inom ramarna för normal differens, men börjar det närma sig tre-fyra millimeter i skillnad då går det bort i mina ögon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag håller med. Det är verkligen inte snyggt. man blir bara så ledsen i ögat när man måste ta ner alla bara för att en eller två stackare har gått av.

   Radera