onsdag, september 04, 2013

Isadora, Poseidon

Till denna temadag, Grön onsdag hos Karin, så blir det arkivbilder. Mina stackars naglar är helt nerfilade och får snällt vänta några veckor innan de blir fotade igen.

 Här har jag goa Poseidon från Isadora. Jag har bara två lager på bilderna, det första tunt och det andra lite flödigare. Lite valligt blev det men så har jag inget överlack på heller. Ett lager överlack hade säkerligen slätat ut finishen lite till. Jag gillade verkligen att bära detta mjuka, pastelliga lack.
Sista bilden tagen med blixt är inte riktigt rätt färgåtergivning men visst ser det läckert ut. Så här knalligt och nästan lysande önskar jag att ett lack hade varit. Kanske finns det någon annan dupe eller liknande som du vet om?

10 kommentarer:

 1. Jag har nominerat dig i blog your heart out award! Du hittar mer info i min blogg!
  Kram på dig!
  www.cuntless-lux.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Jag måste verkligen ta tag i denna award och skriva ihop ett inlägg. :)

   Radera
 2. Väldigt fin färg.
  Angående blixtbildens färg så hade ju cg en sommarkollektion i år med en grön som var pastellig men ändå lysande. Den hette Highlight Of My Summer, kanske är den för mintig men något annat kan jag inte komma på att tipsa om. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! :) På en del av bilderna jag fick fram så ser den ganska exakt ut som den nyans jag vill ha. Får undersök närmare.

   Radera
 3. Det är så himla fin färg på det här.

  SvaraRadera