söndag, april 21, 2013

Marble and dots

Söndag och självklart ett litet bidrag till Lelacks Nailart Sunday. Jag försöker mig på lite watermarble eftersom jag har sett så många superfina manikyrer gjorda med denna teknik. Vid tidigare försök så har det antingen blivit katastrof när lacken är helt osamarbetsvilliga eller så har det varit för kladdigt och tidskrävande så jag inte tyckt det var värt. Men gott folk, skam den som ger sig. För nu äntligen fick jag lite känsla för att det faktiskt kan va kul och bli fint. Inget avancerat mönster men ändock ett slags mönster inte bara kladd. :)


Det är Maxfactor Disco pink som sitter på naglarna och watermarble med Nordic cap, den svarta och den klara. Ni som lycks med er watermarble, är vissa märken bättre än andra eller är det bara att prova sig fram bland de olika färgerna man har?10 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger, mycket mysig. Tycker du fått till water marble väldigt fint också.

  SvaraRadera
 2. Åh detta har du fått till jättebra! :) För mig har alla lack fungerat faktisk men det verkas påverka vilket vatten man i kranen osv. Sen är övning alltid toppen. Just genomskinligt ska vara extra svårt eftersom många torkar för fort i jämförelse med andra lack. :)

  SvaraRadera
 3. Det var en mycket lyckad water marble! Jag gillar hur du har gjort med de övriga två naglarna också, härlig blandning! Jag har också upplevt att vissa lack är sämre än andra, men vet inte om det berott på att det faktiskt är lacken eller jag själv som varit sämre :p I vilket fall så tänker jag att det blir bättre ju mer opaka lacken är, fast vet inte om det har någon betydelse egentligen?

  SvaraRadera
 4. Wow vad snyggt. Marblingen var riktigt fin!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg marbling och jag gillar alla prickdetaljer också.

  SvaraRadera
 6. Åh sååå vackert, underbara färger och vackert mönster. :-)

  SvaraRadera
 7. Ett fint resultat! Att du dessutom knutit ihop designen på samtliga naglar med prickarna är ett stort plus:)

  SvaraRadera