måndag, april 15, 2013

Kleancolor Metallic Sapphire

Ny start på en ny vecka och jag hänger på hos Linda med Blå måndag. Kleancolor Metallic sapphire är en underbar blå. Jag gillar alla Kleancolors metalliclack. De är otroligt täckande och många av dem är onecoaters, men här har jag två lager. Bra pensel, bra formula och enda negativa jag kommer på är att de inte är Big 3 free. Vilket man också kan känna på lukten på många av Kleancolors lack, speciellt glitterlacken.
Just det ja, sen fanns det ju en negativ sak till. Just för att de är så väldigt pigmenterade så missfärgar de naglarna ibland. Här får ni två bilder där jag inte har använt underlack och se så blå lillfinger och ringfinger är efter borttagningen. Men lugn bara, jag har en förstärkning på naglarna i form av Depends gellack så det är den som blivit så missfärgad. Inte så kul ändå. Bara att ta bort gellacket också.


12 kommentarer:

 1. Jag ÄLSKAR detta! Men shit så missfärgat!! Kan inte minnas att mina naglar blev så, men iofs så använder jag ju alltid generöst med underlack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju annars alltid använda underlack, men tänkte att jag kanske inte behövde det nu när jag hade under- och överlack i Gellack på naglarna, men tji fick jag.

   Radera
 2. Ja tyvärr så missfärgar en del av metalliclacken. Jag sålde mina för jag var besviken på en del av dem! Dom var väldigt ojämna i hur tjocka/tunna dom var,...och så missfärgningarna då förstås.Köparen vet om det,men ville ha dem ändå.
  Och jovisst lacken är underbart fina,men jag föredrar att se dom på andra ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist när man inte kan få allt. Håller med om att det kan vara lite varierande kvalité, men för det priset är det absolut värt att köpa ändå tycker jag.

   Radera
 3. Mycket fina färger hos Kleancolor, synd att de luktar så och inte är Big 3 free. Hemskt att de ska missfärga så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är tydligen Big3free, men luktar ändå hemskt av andra kemikalier i blandningen. Väldigt fina är de dock. :)

   Radera
 4. Hm, inte riktigt min färg :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är olika. Tur att det finns många andra blå nyanser att välja på för dig. ;)

   Radera
 5. Jodå, big3free är de! Däremot inte big5free. Och lukten beror inte på nån av de kemikalierna i de kategorierna.
  Men det var värst vilka missfärgningar du fick, det ser ju ut som du har ett blått jellylack på naglarna, läskigt ^^ Tur att det går att ta bort gellacket iaf så att det inte var de naturliga naglarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså de är det.. än en gång lär du mig nya saker. ;) Ja tänk om det hade varit på mina naturliga naglar... usch! Brr ryser vid bara tanken.

   Radera