söndag, maj 12, 2013

Nailart gone bad

Trevlig söndag på er! Idag har Angelica på Lelack ett väldigt kul tema. Nämligen Gräsliga veckan. Hon har visat mer eller mindre misslyckad nailart hela veckan och avslutar nu med Nailart Sunday och kommer samla på sig en lista med länkar med alla andras gräsliga nailart. Det ska bli så himla kul att se vad folk har lyckats med, eller ja... rättare sagt råkat misslyckas med. Själv fotar jag ju sällan mina misslyckade experiment  men här har ni två nailarts som jag nog helst hade valt att inte visa annars. Haha, håll till godo.

Tanken var att göra fjärilsvingar. Men jag gick amock med prickarna, eftersom jag älskar prickar, och fick lära mig den hårda vägen att Jo det kan bli för många prickar i samma design.

Här har jag valt helt fel basfärg för min hudton. Ett rött glitter som inte syns alls och varför slängde jag på prickar även här. Hmmm, tror att det skulle vara någon slags julklappsmanikyr var tanken.

Haha, jaja... dessa kanske inte var helt förfärliga men som sagt jag fotar sällan de misslyckade manikyrerna. Nu ser jag fram emot att se vad ni andra har ställt till med. :)


12 kommentarer:

 1. Prickar slänger man på för att man tror att dom alltid ska göra manikyren så mycket bättre :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja älskar man prickar så gör man det. :)

   Radera
 2. Jag förstår dig, jag gör gärna det också, för jag älskar prickar, så det svåra är ibland att sluta...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt nya mantra Less is more... ska bara komma ihåg det när jag får tag i mitt dottingtool. ;)

   Radera
 3. Jag har inte vågat mig på att göra så mycket med mina dotting tools, men då vet jag att jag ska tänka på att ta det lugnt med alla prickar =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, pricka på bara. Det är ju så kul. :)

   Radera
 4. Ha ha ja misslyckas är nog mer rätt sätt att uttrycka sig denna veckan;) Den första, den med fjärilsvingarna, var inte alls så tokig. Den andra däremot var väl kanske inte någon höjdare;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snällt sagt men jag tycker nog ändå att båda är ganska så gräsliga. Men man lär så länge man lever. :)

   Radera
 5. Hehe, det är alltid det där sista lilla tillägget som förstör allt som man bara önskar att man kunde sudda ut :) Fjärilsvingarna var inte så dåliga tycker jag, och den med paketet var inte heller så tokigt, jättesöt rosett på ju, men som du säger, prickarna kanske inte var så motiverade på ett paket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va? Vad säger du? Har man inte prickar på allt? hihi... ;)

   Radera
 6. Jodå prickar har man ju en tendens att göra för många av,och som resultat av det havererar hela manikyren :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja ofta blir det så har jag märkt. Men äsch, det är ju bara att göra om. :)

   Radera