onsdag, augusti 21, 2013

China glaze, Running in circles

Detta har varit en av mina lemmings länge, så plötsligt på Gekås i Ullared... "Kom och köp mig! Ta med mig hem!" ropade Running in circles på mig. :) China glaze har lite då och då funnits på detta stora varuhus men aldrig innan när jag varit där. En mycket lycklig Sofie som lyckades pricka in det denna gång. Inte för att utbudet av China glaze var vare sig stort eller spännande, men det är en annan historia. Gröna, sköna Running in circles fanns i alla fall. :) Fler gröna naglar kan ni hitta denna Gröna onsdag hos Karin Vacker&Underbar


China glaze håller ganska jämn kvalité på både formula och pensel och detta var ingen undantag. Två lättlackade lager här, men nu när jag ser närbilderna så inser jag att ett tunt tredje lager hade inte skadat. Note to self until next time. Sol och skuggbilderna här under visar nästan två helt olika lack. Så underbart med variation, eller hur?12 kommentarer:

 1. Såååå snyggt! Älskar detta. :-)

  SvaraRadera
 2. Det här lacket är så fantastiskt vacker, jag älskar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det bara så där "åh man blir glad"-underbart. :)

   Radera
 3. Vilket lack, så otroligt fint!!

  SvaraRadera
 4. Köpte också detta på Gekås i sommeras, men har inte kommit mig för att prova det än, blev lite sugen nu när jag ser hur fint det är på dig :)

  SvaraRadera
 5. Jag ser swatcher på det här och tycker verkligen det ser supervackert ut, men min egen stackars flaska den bara står där och ser ledsen och övergiven ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackare! Dags för Helena att bjuda ut den gröna skönheten på en playdate tycker jag. ;)

   Radera