söndag, februari 10, 2013

Burberry-isch

Slut på veckan, IGEN! Vart tar tiden vägen? Bor jag i ett svart hål här eller vad sker? Slutet på veckan betyder en ny, kul Nailart Sunday.

Snön har kommit tillbaka igen till den del av Sverige där jag bor och man behöver massor med varma och mysiga kläder. Färginspirationen till denna design kommer från en Burberryhalsduk.Även om jag verkligen gillar varma halsdukar, tända ljus, att mysa inomhus och snö (att titta på i alla fall), så börjar jag verkligen längta efter våren. Hur har ni det? Färdiga med vinter och snö? Eller känner ni mer, mer, mer... och släpar ut pulkan i tid och otid? ;)

18 kommentarer:

 1. Åh så snyggt!! Älskar Burberry, jag har Burberry The Beat edp...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Älskar kanske är att ta i för min del, men gillar att det känns propert och klassiskt. :)

   Radera
 2. Snyggt, har också varit sugen på att göra något burberryaktigt på naglarna. :) Jag bor norröver och här vräker snön ned utanför fönstret och det finns massor på marken redan, ingen vår i sikte på ett bra tag. Tycker själv inte om vintern utan längtar till sommaren och värmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, gör något spännande med dessa färger du med. Skulle va kul att se vad du hittar på. :)Jag får lägga upp en vårbild till dig sen då när våren hittar hit till mig.

   Radera
 3. Snyggt och klassiskt mönster, bra om man inte har råd med märkeskläder!;) Jag börjar också bli trött på vintern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Jag äger inget Burberry själv, men dessa naglar räcker fint för mig. :)

   Radera
 4. Vilken myskänsla. Kul också att se en nailart som känns väldigt classy!

  SvaraRadera
 5. Det var väldigt snyggt mönster, man kände direkt igen var det kom ifrån när man såg det också, perfekta nyanser på färgerna med. Jag gillar vintern med den vackra snön och allt, men nu börjar jag också längta efter våren och känner mig lite färdig med snön :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja färgkombon är liksom en klassiker i sig. Håller med om att snön oftast är vacker, men nu räcker det för min del också.

   Radera
 6. Klassiskt mönster och väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 7. Nina Popovic2013-02-11 07:54

  flotte negle, du er bare så dygtigt.
  Håber snart på sol og varme så man kan blive fri for træthed og forkøelse. Stor Kram til jer begge. Faster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack faster! Ja lite uppiggande vårsol skulle nog alla må bra av. Kram till er!

   Radera
 8. Snyggt! Det här måste jag prova nån gång.

  Jag är less på kylan och vintern. Vill att sommaren ska komma nu så jag kan matcha alla mina härliga lack till en solbränna :) Men jag nöjer mig med våren ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller med om att solbränna ofta gör många lack mer rättvisa. Kom igen vårsolen! Så kan vi ta av oss vantarna lite i alla fall. ;)

   Radera