onsdag, augusti 29, 2012

Kubiss nr 25

Svart nagellack kan vara så sobert och elegant, eller väldigt rockigt med attityd. Jag antar att det beror mycket på vem som bär det och till vilka kläder.


Detta krämlack från Kubiss, nr 25, var lätt att lacka med trots att just den borsten var lite styv. Täckte fint på två lager och fick en väldigt glansig finish. Jag har alltså inget överlack på bilderna.


Har hört tjejer som tycker att svarta, och mörka lack överlag, är snyggast på korta naglar. Vad säger ni om det? Passar vissa färger bättre på korta respektive långa naglar?

8 kommentarer:

 1. Har man för långa naglar kanske det riskerar att se ut som svarta klor kanske... inget jag reagerat på själv dock, men kan tänka mig att vissa tycker så.
  Med färger tycker jag inte det spelar nån roll med nagellängd, däremot tycker jag att nailart av olika slag passar klart bäst på långa naglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog den där klo-känslan som de tjejerna menade. Jag gillar att bära även mörka lack, men så har jag ju inte jättelånga "klor" heller. :)

   Radera
 2. Ja, jag måste säga att jag håller med. Tycker att svarta/mörka naglellack är snyggast på korta naglar, tänker på såna där svarta lösnaglar som man kan köpa kring halloween när de är för långa.. Håller också med Cactus om att nail art gör sig bäst på långa naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha just det, sådana hade jag när jag var tonåring. Då var jag nagelbitare som drömde om långa, starka naglar.

   Radera
 3. Tycker att mörka färger passar bäst med korta naglar. Vet inte känns lite för mycket "in your face" när de är långa. Lite som Cactus säger, svarta klor. Men det är nog än vanegrej.
  Nailart däremot passar bäst med långa naglar då man har en större "canvas" att arbeta med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med er alla om att mycket nail art ser bättre ut på långa naglar. Ofta är orsaken ju just som du säger att man har större yta att göra snyggt på. :)

   Radera
 4. Jag tycker nog inte att vissa färger är bättre till vissa längder, jag tycker att alla passar i allt så sett. (Jag bär alla färger). Rent generellt tycker jag nog att allt ser lite bättre ut med snygga långa välvårdade naglar (och med långa menar jag i centimeterlånga tippar nödvändigtvis). Däremot kan jag tycka att vissa hudtoner kanske passar "sämre" i vissa färger, typ att det "skär" sig. Nail art gör sig ju klart bäst på långa naglar. Det finns tex vissa nail arts som jag inte ens gör då jag har dem korta eftersom jag tycker att det skulle vara fult/eller att det helt enkelt inte rymms. Själva motivet till nailart:en blir viktigare om man har korta eftersom allt inte passar, har jag korta försöker jag alltid ha nail art som gör dem längre visuellt för ögat. Sen så tycker jag att kläderna/styling gör mycket för naglarna. Att man kan framhäva eller dölja dem lite. Tex om man skulle ha svarta kläder och neonnaglar, eller svarta kläder och svarta naglar. etc.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant. Naglarna blir mer och mer som en accessoar. Hur man matchar dem med resten av sin outfit kan vara det som hjälper eller stjälper ett lack/ en nailart.

   Radera