onsdag, juli 18, 2012

Avbruten nagel

Jaha! Tack och hej då pekfingernageln. Inte så dramatiskt att jag har tappat den men den har gått av så långt ner den bara kan. Lagom till att jag ska på bröllop i helgen och flera gäster redan uttryckt att de med spänning väntar på att se hur jag lackat naglarna tills dess. Suug va trist! Jaja. Så går det ibland. Ska pigga upp humöret med att kolla efter inspiration på nätet. :)

8 kommentarer:

 1. Testar om det finns nån bokstavsverifiering!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och JA - det fanns det! :-(

   Radera
  2. Men inte numera! Så nu är det superlätt att kommentera mera. ;)

   Radera
 2. Attans du! Tror du blir superfin i alla fall =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Härligt med din positiva attityd. :)

   Radera
 3. Det går ju faktiskt att ta en lösnagel på den korta och köra en heltäckande lackering så det inte "syns" lika tydligt/eller alls att den är av. Jag menar just på bröllopet kan det ju vara kul med alla lika långa. :) Testa! :D Finns ju på HM och dylikt tror jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm ja det kan ju vara en lösning faktiskt. Har aldrig testat de där limma-på-själv-naglarna i affären, men jag ska tänka på det.

   Radera
  2. Jag har testat, det känns lite ovant med limmet (spänner liksom) men kan ju vara värt :) Annars om du har akrylgrejer hemma går det ju att bara limma fast en tip +akryl som växer ut med nageln. Min pekfingernagel gick också av och då gjorde jag så och det växte ut på ett kick (kändes det som). :)

   Radera