lördag, januari 21, 2012

Water marble

Watermarble, eller direktöversatt vattenmarmorering, är en teknik som jag har fått till endast en gång tidigare. Eventuellt tänkte jag försöka mig på detta i morgon. Så här blev resultatet vid första försöket :
Det är ganska så tålamodskrävande och kladdigt. Har man otur så vill lacken man har valt inte alls samarbeta med vattenytan och då går det hela åt skogen. Vi får se hur mycket tålamod jag har imorgon.

4 kommentarer:

 1. Det är ju så häftigt. Att se hur man gör och att det faktiskt fastnar på naglarna. Mycket snyggt, vill du testa det på någon ställer jag upp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, tekniken i sig är ganska så fascinerande. Tack för erbjudandet, säger till om jag behöver extra naglar att träna på. ;)

   Radera
 2. Åh vad SNYGGT!!

  Jag har provat 2 gånger men jag får det inte att fungera. Alla lack jag har provat torkar i samma sekund de når vattenytan. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gäller att arbeta snabbt. För att hinna droppa i alla sina ringar med lack innan det torkar så är det bra att ha ganska nya lack. Eller ja, lättflytande i alla fall. Så att de droppar av penseln fort. Sedan snabbt göra ett enkelt mönster och med en gång i med nageln. Jag har även märkt att olika märken är olika bra. Du får prova dig fram. Ge inte upp. För det blir ju så snyggt när det funkar. Lycka till! :)

   Radera