söndag, september 30, 2012

Sticky and pink

Fick hoppa in och jobba extra idag, så denna NailartSunday blev det en snabb mani. Två lager Fancy Me, Gina Tricot, och några stickers. Har inte använt stickers på evigheter men de är ju väldigt praktiska faktiskt.



torsdag, september 27, 2012

Dependöverraskning

En vän for ner till Ullared tidigare i veckan, och kolla vad jag fick idag. :)



söndag, september 23, 2012

Plum lines

Wiihoo! Nailart Sunday igen. Randiga tippar blir det hos mig idag.



Så himlans trixigt att fota lack ibland. Speciellt när det är lila nyanser i tycker jag. Jag som inte har någon avancerad kamera alls provar med lite olika ljus, med och utan blixt, till slut så får jag nöja mig.


Det plommonlila/röda lacket är som en hemlig gäst. Har fått det och etiketten är inte så förtäljande. LR står det på, men inget namn eller nummer tyvärr. Någon annan som kanske sitter på en egen flaska?


Nu ska jag bläddra runt bland bloggar och se vad ni andra har hittat på. Trevlig söndag på er!

lördag, september 22, 2012

Displaystickor

Äntligen har mina nya displaystickor kommit, och jag har haft tid att sätta mig ner i ett antal timmar och swatcha upp alla lack. En del av er kanske minns att jag påbörjade detta arbete i ett inlägg för längesedan. Bara för att sedan upptäcka att de två solfjädrarna med stickor som jag hade är från två olika tillverkare, och passade alltså inte med varandra. Aargh! Då va det ju ingen mening med att fortsätta eftersom jag ändå inte kunde blanda dem eller lägga till nya.

Nu har jag då äntligen fått hem de nya från min vän Mr Ebay. :) Passade på att köpa extra många så att min lacksamling kan fortsätta att växa utan att detta riskerar att ske igen.

Work in progress.

Dags att sortera lite så att de ligger någorlunda i skala och färgvis.


Två regnbågar som jag blir väldigt glad av att titta på blev resultatet. :) Enda negativa (tyckte i alla fall sambon) är att nu ser det inte ut att vara så många. Så jag behöver nog införskaffa några fler. Hihi.



onsdag, september 19, 2012

Alexis, Gina Tricot

Gina Tricot har ju fått ett uppsving på sina lack och att de överhuvudtaget gör och säljer lack tycker jag är kul. Inte alltid som man hittar de mest spännande färgerna men så nån gång då och då lyckas de. Detta är Alexis och efter att ha blivit lockad av bilder och lovord hos andra testar jag nu själv.

 Inte behövde jag bli besviken heller. :)

 Tre lager med en ganska lättarbetad fomula gör lacket härligt djupt och läckert. Ska nog passa på att köpa en flaska till innan de försvinner, för detta kommer nog användas en hel del :) Vad tycker ni om Alexis? vad tycker ni om Gina Tricots lack överlag?


söndag, september 16, 2012

Höstprickar

Nu börjar träden skifta i färg och det behövs vantar när jag cyklar på morgonen. Hösten inspirerar mig till färgvalet denna Nail art Sunday. Designen har jag härmat från andra tjejer här på nätet. Det finns så många som är duktiga på nailart, och jag tycker det är så kul att man kan hitta varandra så lätt nu för tiden.





lördag, september 15, 2012

Fancy me

Fancy me, från Gina Tricot. Denna härliga magenta färg sticker nästan lite i ögonen i vissa ljus. Väldigt klar och inte alls tråkig rosa. Tycker i alla fall jag, som gillar väldigt många rosa lack. :)



 Det är skimmer eller kanske tom glassfleck tror jag, håller fortfarande på att lära mig alla olika finishar. :) Väldigt fint och glansigt torkar det i alla fall. Formulan och borsten på Gina Tricot-lacken tycker jag håller en ganska jämn kvalité så man vet vad man får. Tre tunna lager och inget toplack på bilderna.



onsdag, september 12, 2012

You rock my world

Fick ett önskemål om att visa en swatch på detta lack, så här kommer den. Ni vet väl att er önskan är min lag. ;)
 Detta är mitt tidigaste holografiska lack. Inköpt på H&M för flera år sedan, och jag önskar att jag hade en extra flaska för jag gillar det verkligen. Formulan är lättarbetad och otroligt nog så täcker det tillräckligt på två lager. Hade en vän med längre naglar än mig som använde det och då tog det dock tre lager.

 Bäst av allt är att det inte drar med sig det tidigare lagret när man målar på nästa lager. Det problemet har jag med nästan alla mina nya hololack. Tyvärr ville inte solen visa sig ikväll mer så bilderna under diverse lampor gör inte regnbågarna rättvisa. Ni får helt enkelt lita på att de var riktigt fina. :)


tisdag, september 11, 2012

Gina Tricot

Efter flera härliga swatchprov och rekommendationer från andra bloggare så har jag nu samlat på mig dessa tre godbitar från Gina Tricot.



söndag, september 09, 2012

Dubbel-linje

Mitt bidrag till Lelas Nailart Sunday. Denna linjära design blev inte så linjär som jag tänkt mig. Men smått vågiga linjer är ju ändå linjer. Haha.


Basen är Azure blue, Gina Tricot. Linjerna är You rock my world, HM och en svart nailart liner från okänt märke.



fredag, september 07, 2012

Grönt är skönt

Grönt är skönt. Jajjemen det är det. I alla fall för en dag eller två. ;) 



söndag, september 02, 2012

Sjöjungfruns pärlor

Wiii, Nail art Sunday igen. Har använt Mermaids tears för att göra en gröndisig måne. Sedan en pastellig, syrenlila nagel med Steady as she rose. För att dölja den oskarpa linjen som jag råkade få till där emellan, ett vitt pärlhalsband av Mavala, white no 49.