fredag, augusti 31, 2012

Grape, stripes and silver.

Lite fredagsmys. Först ett kul pass på gymmet, lite nail art och snart blir det kräftskiva. Trevlig helg önskar jag er!




onsdag, augusti 29, 2012

Kubiss nr 25

Svart nagellack kan vara så sobert och elegant, eller väldigt rockigt med attityd. Jag antar att det beror mycket på vem som bär det och till vilka kläder.


Detta krämlack från Kubiss, nr 25, var lätt att lacka med trots att just den borsten var lite styv. Täckte fint på två lager och fick en väldigt glansig finish. Jag har alltså inget överlack på bilderna.


Har hört tjejer som tycker att svarta, och mörka lack överlag, är snyggast på korta naglar. Vad säger ni om det? Passar vissa färger bättre på korta respektive långa naglar?

måndag, augusti 27, 2012

Claudia, In the dark

 Det andra Claudia lacket jag vill visa er är nr 179 In the dark. Det är ett brunt lack med skvätt av koppar och guld som gör att det skimrar fint. Endast två lager täckte fint och torktiden var bra.

Gillar dessa lite murrigare lack nu när hösten börjar smyga sig på, men är inte speciellt förtjust i brunt så detta kommer inte bli någon välanvänd höstfavorit. Men jag kommer säkert att använda den till lite kraftigare detaljer i nailart.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

söndag, augusti 26, 2012

Deltar i tävling

Alltid kul med tävlingar hos andra bloggare. Nu är jag med i en utlottning av kul saker hos nailsNstuff. Hoppas hoppas! (håller tummarna)
:)

NailartSunday

Denna NailArt Sunday piffar jag till gårdagens naglar med lite linjer. Svart och vitt är alltid en klassisk kombination som kan få vad som helst att se snyggt ut. T o m några fjuttiga små linjer på två accentnaglar. ;)


lördag, augusti 25, 2012

Claudia Sparkling purple

Det som är så bra med att köpa billiga och tidigare oprövade märken är att man inte har så höga förväntningar. Detta lilarosa lack från Claudia blev då bara en glad överraskning. Har ett finkornigt silver glitter i sig, och en helt okej formula. Kanske något tjock, så de två lager jag har på bilden tog sin lilla tid på sig att torka ordentligt. Men med ett snabbtorkande överlack så slipper man ju det bekymret.



torsdag, augusti 23, 2012

Ullared-fynd

Igår spenderade jag totalt nästan 6 timmar inne på varuhuset. Vi hade jättetrevligt och fyndade diverse nödvändiga och onödvändiga men väldigt fina saker. Blev heminredning, lite kläder, skönhetsartiklar och nya set med höstens mössa, vantar och halsdukar. Men nu till det som intresserar er mest, de nagelrelaterade sakerna. :) 
 Blev totalt endast 6 stycken lack. Eller som sällskapet sa, Va?! Ska du ha så många!? Haha, allt är relativt. :) Hade hoppats på fler märken men utbudet var inte lika stort som jag i min fantasi hade föreställt mig. Visst, jag hade kunnat köpa en hel hög med Depend lack också men ibland känner man bara inte för det liksom. Har ni varit med om liknande?

 Claudia (från vänster till höger) nr. 167 Glamorous black, nr 159 Sparkling purple, nr. 179 In the dark.

 Kubiss, nr 25 (svart), nr 64 (turkos), nr 46 (korall)

Så blev det även lite annat smått och gott. Seche Vite topplack, nagelolja, sminksvampar, dip-in burk och vanlig remover.

Något lack ni är mer intresserade av att se?

tisdag, augusti 21, 2012

Gekås

Imorgon bär det av mot Ullared och varuhuset Gekås. Då jag endast varit där en gång tidigare och för många år sedan innan mitt lackintresse satt ordentlig fart, så ska det bli spännande att se vad de har på lackfronten. Jag lovar att inte komma hem utan att ha minst ett lack att visa upp. ;) Något speciellt jag ska hålla ögonen öppna efter?

söndag, augusti 19, 2012

Blue on blue

Härliga söndag och dags för lite nail art, till Lelacks Nailart Sunday. Båda lacken är från Depend. Min inspiration kommer från min saknad av det skimrande blå Medelhavet. Måste bege mig till vatten snart igen. Så rogivande med kluckande vattenkant.



tisdag, augusti 14, 2012

Red lights ahead, where?

Tillbaka från semestern. Det har varit underbart med sol och värme. Har nu lite brunare händer och lite kortare naglar, då långa salta bad inte var helt kompatibelt med långa naglar. Nu bär jag OPIs Red lights ahead... where? Ett rött lack som drar mot orange. Sommarfräscht.



fredag, augusti 10, 2012

Kleancolor Holo Chrome

Här kommer ett schemalagt inlägg för ovanlighetens skull. Då jag ligger på stranden i Spanien och jag inte vill att ni ska behöva vara utan inlägg i över en vecka. :) Snällt va?! ;) 


Kleancolors Holo Chrome är vältäckande, jämfört med många av mina andra hololack, och lätt att arbeta med. Drar inte med sig de underliggande lagren, vilket är väldigt uppskattat av mig. Som de andra sk hololacken från Kleancolor så är det inte någon tydlig holoeffekt. Inga regnbågar och egentligen bara snyggt scatter. Men det gnistrar och glimmar och jag gillar det massor. Torkar lite knottrigt så ett lager överlack gör finishen mycket snyggare. På bilderna är det dock utan överlack som vanligt. Jag vill att ni ska se hur lacket jag swatchar ser ut ensamt.


söndag, augusti 05, 2012

Semesternaglar

Denna Nail art Sunday blir det vitt abstrakt mönster på glänsande rosa. Dessa följer med på semesterresa till Spanien. Jag hoppas på att få en liten skvätt sol till här hemma så jag hinner ta några bilder ute. Så ni får se hur naglarna verkligen ser ut.




torsdag, augusti 02, 2012

Påbörjat

Ikväll har jag börjat swatcha upp några lack på mina displaysticks. To be continued. :) Förresten, ni andra som gör liknande. Torkar lacken långsammare så här än på nageln? Eller är jag bara otålig så det upplevs så kanske?